Nieuws

David en Shadrach winnen met beloften
09-10-2012

Jong FC Twente heeft dinsdagmiddag een oefenwedstrijd tegen de Amsterdamse Wooter Academy met 6-4 gewonnen. Bij FC Twente speelden onder anderen Eghan Shadrach en Chris David mee.

 

Eerstgenoemde, die pas vanaf januari officieel speelgerechtigd is voor de Tukkers, maakte indruk met twee fraaie treffers. Ook Chris David speelde een goede wedstrijd, de creatieve  linkermiddenvelder strooide met passes en liet zien waarom hij al jaren te boek staat als één van de grootste talenten in Nederland.

 

David ligt met Twente in de clinch over een nieuw contract en ontbreekt daardoor in de selectie bij officiële wedstrijden. Fulham hoopt hem in januari alsnog vast te leggen, nadat een poging op de laatste dag van de transferdeadline mislukte. Mocht de transfer doorgang vinden, dan laat de koploper van de Eredivisie opnieuw een talentvolle jeugdspeler vertrekken.

 

Eerder keerden onder andere talentvolle spelers als Tjaronn Chery, Steven Berghuis en Ninos Gouriye de Tukkers de rug toe. Volgens vele Twentefans moeten jeugdspelers echter meer  kansen krijgen om aansluiting te krijgen bij de eerste selectie. Dat blijkt uit de poll op onze Facebook-pagina.

 

Tekst: Twentefans.nl

 Terug

Designed by: Miro Webdesign