Nieuws

David: "Ik wil slagen bij FC Twente"
21-04-2012

Chris David is één van de grootste talenten bij FC Twente. De linkermiddenvelder, die diverse jeugdselecties van Oranje doorliep, speelt maandag in De Grolsch Veste het  kampioensduel tegen FC Groningen.  

David verwacht een mooie wedstrijd. "Het is een bijzondere wedstrijd, omdat het gaat om het kampioenschap. Hier hebben we als team de hele jaar voor gewerkt. We zijn er heel dichtbij, dus ik ga er ook van uit dat we kampioen gaan worden", vertelt hij tegenover Twentefans.nl. "Het is een mooie ervaring om in ons eigen stadion te mogen voetballen voor het kampioenschap. Daarnaast verwachten wij ook de steun van onze trouwe supporters."

David is blij met de samenwerking met zijn trainer. "Het is voor mij een grote eer om samen te mogen werken met Patrick Kluivert als trainer. Hij heeft als voetballer veel bereikt en brengt  zijn ervaringen over aan ons. Dit kunnen wij ook terugzien tijdens de trainingen, waar vooral het positiespel en techniek centraal staat."

 

Tegen Wisla Kraków behoorde David al tot de selectie van FC Twente, volgend jaar hoopt hij er definitief bij te zitten. "Het is mijn doel om hier te slagen bij FC Twente. Volgend seizoen wil ik bij de eerste selectie horen en uiteindelijk uitgroeien tot een vaste waarde op het middenveld. Ik heb vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten en hoop binnenkort mijn debuut te mogen maken.

Bron: Twentefans.nl

 Terug

Designed by: Miro Webdesign