Nieuws

Sander Duits: "David komt deze nieuwe klap te boven"
18-11-2016

DEVENTER - Ook in de spelersgroep van Go Ahead Eagles kwam het nieuws over de kruisbandblessure van Chris David donderdag aan als een mokerslag. ,,We hoorden het vandaag na de training. Het hakt er behoorlijk in”, gaf aanvoerder Sander Duits te kennen.

 

Een mri-scan wees donderdag uit dat David opnieuw de voorste kruisband van zijn linkerknie heeft afgescheurd. Dat gebeurde dinsdag in Wierden, tijdens een oefenduel van de beloften tegen SVZW. Duits: ,,Dit gun je niemand, maar Chris zeker niet. Hij is altijd zo positief ingesteld en ook tijdens zijn revalidatie was hij zeer nauw bij de spelersgroep betrokken. Dat dit hem dan voor de tweede keer overkomt, is erg pijnlijk.”

 

Niet alleen voor David zelf, maar ook voor de club, stelt Duits.,,Iedereen zag uit naar zijn rentree, hij is een speler die ons beter kan maken. Het zit ons niet mee qua blessures, maar we moeten gewoon op de huidige voet verdergaan. De overwinning op Feyenoord heeft ons wat dat betreft veel vertrouwen gegeven.”

 

Duits verwacht dat David sterk genoeg is om deze nieuwe klap te boven te komen. ,,Natuurlijk kost het tijd om dit te verwerken. Maar uiteindelijk zal hij zich denk ik realiseren dat hij niets liever wil dan op het veld staan en daar weer keihard voor te werken. Chris is een echte liefhebber en dat gaat hem helpen bij zijn nieuwe revalidatietraject. Hij komt deze nieuwe klap te boven.”

 

Bron: De Stentor

 Terug

Designed by: Miro Webdesign