Nieuws

Go Ahead Eagles wil pechvogel David langer binden
20-04-2017

DEVENTER - Go Ahead Eagles wil pechvogel Chris David aan boord houden. De middenvelder, die voor de tweede keer herstelt van een zware knieblessure, kan zijn aflopende contract bij de hekkensluiter van de eredivisie verlengen.


De clubleiding van Go Ahead heeft in een gesprek met David de intentie uitgesproken om hem ondanks zwaar blessureleed langer te binden. De oud-speler van Fulham en FC Twente komt dit seizoen tot geen enkel competitieoptreden bij Go Ahead, omdat hij in november voor de tweede keer de voorste kruisband in zijn linker knie afscheurde.

 

David tekende in 2015 in de Adelaarshorst en werd na een sterk begin in de Jupiler League voor het eerst getroffen door een zware knieblessure. Na een revalidatie van een jaar en op het punt van een terugkeer in de hoofdmacht liep de behendige spelmaker in november vorig jaar dezelfde blessure op. David mikt nu op een rentree in de zomer.

 

De linkspoot stond in de jeugdopleiding van FC Twente te boek als groot talent. Vier jaar geleden pikte Fulham hem op uit Enschede, om hem begin 2015 weer te verhuren aan Twente. Later dat jaar tekende David voor twee seizoenen in de Adelaarshorst.

 

Bron: Johan Inan - De Stentor

 Terug

Designed by: Miro Webdesign