Nieuws

''FC Twente heeft zich gemeld, als zij een aanbieding willen doen dan hoor ik het''
27-06-2018

Chris David was woensdag een van de nieuwelingen op het trainingsveld bij FC Twente. De oud-speler van de Tukkers houdt zijn conditie op peil bij de ploeg van trainer Marino Pusic. David vindt het fijn om (tijdelijk) terug te zijn.

 

"FC Twente heeft altijd een speciale plek gehad voor mij", vertelt de middenvelder tegenover RTV Oost. "Ik heb hier tien jaar gespeeld. Mijn ouders wonen hier nog, dus is het ideaal om hier te mogen trainen totdat ik een club heb."

 

Het is niet duidelijk of David in aanmerking komt voor een contract. "Het komt wel vaker voor dat oud-spelers bij hun oude club mogen trainen en fit blijven. Ik heb het in overleg met mijn zaakwaarnemer gevraagd en Twente heeft dat goedgekeurd", geeft hij aan. "Ik ben blij dat zij mij dat gunnen. Het is natuurlijk ook anders dan als je elke dag in de sportschool zit dan hier op het veld trainen met de jongens."

 

David leek eerst op proef te komen. "Maar ik heb gewoon met ze besproken dat het bij trainen zou blijven. FC Twente had zich al bij mij gemeld. Als zij een aanbieding willen doen, dan hoor ik het. Daar sta ik ook voor open en dat heb ik ze ook gezegd, maar tot nu toe heb ik niets gehoord. Dan blijft het bij trainen", aldus David, die naar eigen zeggen topfit is."

 

Bron: Twentefans.nl

 Terug

Designed by: Miro Webdesign