Nieuws

''Zij riepen dat David tijdens zijn 'stage' de beste middenvelder was''
27-08-2018

Chris David heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. De middenvelder hield in de voorbereiding zijn conditie op peil bij FC Twente, maar de Tukkers gingen uiteindelijk niet met hem in zee. Johan Inan snapt niet dat de creatieve linkspoot geen contract heeft gekregen.

 

"Als jeugdspeler van Twente lag de wereld(top) aan zijn fameuze linkervoet toen hij in 2010 werd verkozen tot beste B-junior van Nederland", schrijft hij op de website van De Stentor. "Acht jaar en veel bemoeienissen en foute keuzes later zit hij zonder club. Ook in Enschede zat er geen contract meer in. Twente zocht ondanks tien vacante plekken in de selectie een ander type middenvelder", aldus Inan.

 

"Ted van Leeuwen, die hem de deur wees, kan het weten hè? Ik las deze week een interview in VI waarin de Apeldoornse directeur stelde al lang gezien te hebben dat De Bruyne, Mertens, Fellaini en Asensio voorbestemd waren voor de wereldtop", vervolgt de verslaggever. "Dat andere Twente-spelers riepen dat David tijdens zijn 'stage' de beste middenvelder was en Van Leeuwen overal waar hij zijn netwerk uitstort omstreden is, doet er dan niet toe", besluit Inan kritisch. 

 

Tekst: Twentefans.nl

 Terug

Designed by: Miro Webdesign