Nieuws

"FC Twente heeft een type speler als Chris David nodig"
13-10-2018

Oussama Assaidi speelde dit seizoen nog geen wedstrijden voor FC Twente, maar is op de weg terug. De aanvaller bleef deze zomer trouwe ondanks de vele belangstelling. Tijmen van Wissing is blij met de Marokkaanse dribbelaar.

 

"Volgens mij is hij gewoon een echte liefhebber. Vorig jaar vond ik hem echt een goede instelling hebben. Hij heeft heel veel wedstrijden gespeeld tegen zijn wil in, terwijl die geblesseerd was. Hij heeft het voor de club gedaan, ondanks zijn riante salaris. Hij is een goede jongen", begint Van Wissing over de blessuregevoelige aanvaller.

 

Johan Inan vindt dat FC Twente een type Chris David mist. "Ik hoorde verhalen dat hij heel goed was, maar waarom kreeg hij dan geen contract bij FC Twente. Daarnaast had ik graag gezien dat er een aantal Nederlandse jongens waren. Dan zie ik een Ricardinho spelen en als maar blunderen. Dan denk ik 'is dit beter dan Jeroen van der Lely.'"

 

Van Wissing ziet David ook zeker als een optie. "Nu Brama geblesseerd is en ook Smith ben je binnenkort wel weer een keer kwijt in verband met die interland-periode. Volgens mij is hij ook nog transfervrij. Dan kun je hem gewoon ophalen", zegt de journalist in gesprek met De Oosttribune.

 

Tekst: Twentefans.nl 

 Terug

Designed by: Miro Webdesign