Nieuws

David bewijst nogmaals zijn waarde
10-08-2019
KAAPSTAD - Vandaag heeft Cape Town City de kraker tegen aartsrivaal Stellenbosch met 1-0 gewonnen. De grote man aan de zijde van de thuisploeg was de Nederlander Chris David, die de einige doelpunt van de wedstrijd op zijn naam schreef.  De einstand is 1-0 geworden.  

Doelpunt 
David kreeg in de 7e minuut de bal aangespeeld van Kermit Erasmus, die deze in de loop goed meenam en de 16 meter binnen liep. Vervolgens wist hij met een verwoestend diagonaal schot de bal in de verre hoek binnen te schieten. 

Vorige wedstrijd 
Afgelopen week wist Cape Town City bij Baroka niet te winnen ( 2-2). City kwam binnen halfuur spelen op 0-2 voorsprong, door doelpunten van verdediger Keanu Cupido en aanvaller Kermit Erasmus. David was in de 30e minuut betrokken bij de aanval, waarbij Erasmus scoorde. Maar vlak voor rust wird vorsprong ongedaan gemaakt door twee snelle tegendoelpunten van Baroka (2-2). Dit werd ook de einduitslag.  

MOTM 
Vandaag stond er een groot belang op het spel. De belangrijke wedstrijd tegen Stellenbosch moest gewonnen worden. Stellenbosch is afgelopen seizoen gepromoveerd uit de tweede divisie. Het was een wedstrijd met veel spanning en strijd op het veld. Cape Town was de gehele wedstrijd de betere ploeg en had ook de meeste balbezit. Maar Stellenbosch ging Cape Town in de slotfase steeds meer onder druk zetten, waardoor het af en toe gevaarlijk werd. Uiteindelijk is de uitslag 1-0 gebleven. De uitblinker David wird verkozen tot Man of the Match.Terug

Designed by: Miro Webdesign