Nieuws

David scoort vanaf 40 meter tijdens afscheidswedstrijd; Jeddeloh wint van St. Pauli II
29-05-2022

EDEWECHT - Afgelopen zaterdagmiddag heeft Chris David in stijl afscheid genomen van SSV Jeddeloh II. De 29-jarige aanvallende middenvelder scoorde in zijn laatste wedstrijd op hele bijzondere wijze. David schoot in de 17e minuut de bal van 40 meter afstand over de keeper in het doel. Het was de 2-0 tegen St. Pauli II. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 3-0 door Jeddeloh gewonnen.

Op de laatste speeldag nam SSV Jeddeloh het thuis op tegen St. Pauli II. Voor beide teams stond er niets meer op het spel. Jeddeloh begon sterk aan de wedstrijd en zette de tegenstander al vroeg onder druk. In de 14e minuut was het al raak, toen vanaf rechts een voorzet kwam en St. Pauli-verdediger Jakob Münzner de bal per ongeluk in zijn eigen doel schoot, 1-0. 

Jeddeloh bleef de tegenstander onder druk zetten. In de 17e minuut kwam de keeper van St. Pauli ver uit zijn doel en trapte de bal verkeerd. Deze kwam vervolgens via de rug van een St. Pauli-speler voor de voeten van Chris David, die vanaf 40 meter de bal feilloos over de keeper in het doel schoot, 2-0. Hierdoor kon David zijn vierde treffer achter zijn naam schrijven. Deze droomdoelpunt kwam ook in aanmerking voor de nominatie Doelpunt van de Maand.

De thuisploeg zat dus op rozen en was de bovenliggende partij. Jeddeloh probeerde de voorsprong nog meer te vergroten. In de 40e minuut was het wederom raak. Een uitstekend genomen cornerbal vanaf rechts van David, werd bij de tweede paal door Michel Hahn goed terug gekopt, zodat Jeddeloh-middenvelder Almir Ziga van dichtbij kon binnenschieten, 3-0. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was er verder niet veel bijzonders gebeurd. Jeddeloh was de betere ploeg en creëerde nog wel wat kansen, maar de uitslag bleef bij 3-0 op het scorebord. Hierdoor eindigde Jeddeloh uiteindelijk met 38 punten op de 3e plaats en blijft komend seizoen ook actief in de Regionalliga. Dit was voor Chris David zijn laatste wedstrijd voor Jeddeloh. Zijn nieuwe club is nog niet bekend.

 

Link video

 

 Terug

Designed by: Miro Webdesign