Nieuws

Chris David tekent opleidingscontract bij FC Twente
20-05-2010

Chris David (17) heeft woensdag bij FC Twente een opleidingscontract getekend. De middenvelder, die ook deel uitmaakt van de selectie van Oranje onder 17, speelt sinds zes seizoenen bij de Voetbalacademie FC Twente.

 

Chris David: “Dit is mijn mooiste seizoen tot nu toe geweest. Ik ben uitgeroepen tot beste speler van het seizoen en het resultaat daarvan is dit opleidingscontract. Ik zie dit als een beloning voor mijn harde werken en als een blijk van vertrouwen dat FC Twente in mij heeft als voetballer. Volgend seizoen hoop ik weer zo’n goed jaar te draaien en blessurevrij  te blijven.”

 

Technisch Manager Cees Lok: “Chris heeft goed gepresteerd in de B1 van FC Twente, maar ook bij het Nederlands Elftal onder 17 jaar. We zijn daarom zeer verheugd dat we hem langer aan ons hebben kunnen binden. Door dit opleidingscontract krijgt Chris de mogelijkheid zich volledig op de eindfase van zijn studie en de start van zijn voetbalcarrière te richten. Komend seizoen maakt hij de overstap naar de A1.”

 

(Tekst: fctwente.nl)

 Terug

Designed by: Miro Webdesign